public inbox for mauve-discuss@sourceware.org
 help / color / mirror / Atom feed
* Un nou stil de viata / A new life style.
@ 2012-02-12 14:25 Hot Swingers
  0 siblings, 0 replies; only message in thread
From: Hot Swingers @ 2012-02-12 14:25 UTC (permalink / raw)
  To: mauve-discuss

[-- Warning: decoded text below may be mangled, UTF-8 assumed --]
[-- Attachment #1: Type: text/plain, Size: 2652 bytes --]

Swing-ul exista de pe vremea romanilor si a intrat in istorie sub denumirea de Orgiile Romane. De-a lungul timpului a luat diferite denumiri si infatisari, in anii 60 se numea wife-swapping – schimb de nevasta si era mai mult controlat de catre barbatul care opta pentru a negocia schimbul nevestei cu nevasta celuilalt. In ziua de astazi swing-ul a devenit o activitate cu oportunitati egale in care atat barbatul cat si femeia sunt pro-activi in gasirea de parteneri, fiecare bucurandu-se in mod egal de activitatea aleasa. 

Daca  acest mod de viata va starneste curiozitatea si doriti sa  va largiti orizontul sexual, va asteptam  pe http://www.HotSwingers.Org, cel mai serios site de swing, unde profilele si pozele sunt verifice prin webcam, garantand astfel corectitudinea informatiilor si realitatea pozelor si filmele din prezentarea membrilor siteului.---Swing life style exists since the Romans times. and it became famous as the Roman Orgies. Along the time it was known as wife-swapping (in the 60's) and it was more controlled by the husband who had the possibility to negotiate the wife exchange with the other husband's wife. Today swinging is a activity in which the husband and the wife are active in the same degree in finding partners, each of them enjoying the same satisfaction.

If you are interested in this life-style or you wish to have an open sexual relation, we invite you to join http://www.HotSwingers.Org the most serious swinging site, where the profiles and photos are certified by webcam, thus offering the warranty that the information and photos and videos are 100% accurate and recent.________________________________________________________


ATENTIE :In conformitate cu legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:

- contine datele necesare de identificare;

- inscrierea pe siteul nostru nu va implica financiar in mod obligatoriu;

- adresa d-voastra de e-mail a fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu caracter publicitar; fie intr-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor intalniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati subscris; sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; sunteti un client al companiei noastre.

Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs.


Daca doriti sa va dezabonati, dati click pe linkul de mai jos.


http://www.hotswingers.org/dezabonare.php?mauve-discuss@sources.redhat.com

^ permalink raw reply	[flat|nested] only message in thread

only message in thread, other threads:[~2012-02-12 14:25 UTC | newest]

Thread overview: (only message) (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2012-02-12 14:25 Un nou stil de viata / A new life style Hot Swingers

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).